BTW scan en btw risico’s

BTW scan en btw risico’s

Hoe staat uw bedrijf ervoor wat btw status betreft? Dat kan blijken uit een btw scan waarbij uw bedrijf wordt doorgelicht vanuit btw optiek.

Ook kan een btw scan behulpzaam zijn om uw btw positie in het kader van een Horizontaal Toezicht traject in kaart te brengen.

Wilt u weten hoe uw bedrijf er voor staat en welk risico u loopt dan is een btw scan het geëigende middel.

Terug naar diensten

 

Meest recente berichten

Btw reminder 2, suppletie btw 2014

Voorkom belastingrente: corrigeer uw btw-aangiften over 2014 vóór 1 april 2015

Als u uw jaarrekening over 2014 opmaakt, kunt u tot de ontdekking komen dat u over 2014 te veel of te weinig btw hebt betaald. Dit moet u aan ons melden. Doe dit vóór 1 april 2015 en voorkom belastingrente over te weinig betaalde btw.

Geef uw correctie van de btw-aangiften over 2014 door met het formulier Suppletie omzetbelasting. Een correctie op een intracommunautaire verwerving geeft u ook door met dit formulier.

Kleine correcties

Kleine correcties tot € 1000 (betalen of terugkrijgen) mag u ook verwerken in uw eerstvolgende btw-aangifte. Als u dat doet, krijgt u geen teruggaafbeschikking of naheffingsaanslag van deze correctie. U betaalt dan ook geen belastingrente over dit bedrag.

Intracommunautaire levering

Een correctie van een intracommunautaire levering van goederen of diensten geeft u niet op in uw suppletie. Stuur een brief met de gegevens van de correctie naar:

Belastingdienst/Central Liaison Office

Antwoordnummer 469

7600 VB Almelo

Opgaaf intracommunautaire prestaties

Wilt u uw opgaaf intracommunautaire prestaties corrigeren? Of moet u deze nog indienen? Doe dit dan in het beveiligde gedeelte van onze internetsite.

  1. Btw reminder nr 1, Btw en de verkoop van de bedrijfsauto Reacties uitgeschakeld voor Btw reminder nr 1, Btw en de verkoop van de bedrijfsauto